۱۰ غذایی که باید در استانبول بخورید و مزه ی آن را به خاطر بسپارید مقتدر سیر
انتشار: فروردین 17، 1400
بروزرسانی: 24 آذر 1404

۱۰ غذایی که باید در استانبول بخورید و مزه ی آن را به خاطر بسپارید مقتدر سیر

۱۰ غذایی که باید در استانبول بخورید و مزه ی آن را به خاطر بسپارید مقتدر سیر

کروسان ها از خمیری متشکل از آرد، خمیر مایه، کره و به صورت خمیر هزارلا آماده می شود. کروسان همراه با کره، مربا و قهوه، صبحانه ای سبک و لذیذ را خلق می کند. این ترکیب را می توانید به عنوان میان وعده یا عصرانه ای دلچسب نیز، نوش جان کنید. بیسارا یا بیصاره، یک خوراک مقوی و غلیظ است که با باقالی های خشک در پاتیل های بزرگ دکه های غذای خیابانی مراکش، پخته شده و با مقدار زیادی نان، روغن زیتون و زیره سبز سرو می شود. این خوراک، انتخابی فوق العاده برای صبحانه به شمار می آید. بلینی، پنکیکی نازک با شباهت بسیار به پنکیک های انگلیسی است و از آرد، شیر و تخم مرغ درست می شود.

  • صدف دریایی میدیه (Midye Dolma)این غذای دریایی شاید با ذائقه ی ما ایرانی ها خیلی سازگار نباشد اما تجربه ی میل کردن آن حتی برای یک بار هم که شده قویا پیشنهاد می شود.
  • زهر مار دریایی قوی و کشنده است و نکته جالب اینجاست که بسیاری از این ماهیگیران، دسته بندی مارها از نظر سایز را با دستان برهنه انجام می دهند و خطر گازهای خطرناک و کشنده را به جان می خرند.
  • درنهایت روی ماهی ها کمی زنجبیل خردشده بریزید.سس آماده شده را روی ماهی ها بریزید.
  • این غذای لذیذ را با ادویه جات مختلفی مانند پودر سیر، پونه کوهی و ریحان مزه دار شده، همراه با پنیز موتزارلای آب شده روی آن سرو می کنند.
  • غذای گربه حاوی مقادیر بیشتری پروتئین و چربی و مقادیر کمتری کربوهیدرات نسبت به غذای سگ است.

بعد از این که ماهی را از یخچال بیرون آوردید، وقتی فویل را باز می کنید یک ماهی قرمز و آبدار می بینید. مطمئن باشید که هر ماده ای که به ماهی جذب نشده، حین آبکشی شسته شده باشد. هر ورقه را در تخم مرغ بزنید، روی پودر سوخاری بگذارید و هر دو طرفش را با پودر سوخاری بپوشانید. فروشگاه اینترنتی لوتوس با حدود ۱۰ سال سابقه فعالیت های اینترنتی و ۸ سال سابقه در بستر فروشگاههای اینترنتی دارای سابقه درخشان در این زمینه میباشد. ما دارای نماد اعتماد الکترونیکی و تاییدیه رسانه های دیجیتال می باشیم. البته فقط می توانید گوشت زرد میوه را بخورید و هسته های مشکی اطراف آن سمی هستند.

آژانس مقتدر سیر تابان

سپس سیب زمینی ها را داخل یک تابه نچسب ریخته و بقیه ادویه ها را روی آنها می ریزیم و بعد هم پنیر پیتزاها را ریخته و شعله را کم کرده و 20 دقیقه می گذاریم تا پنیرها آب شوند. یکی از غذاهای سنتی اصفهان که در کمترین زمان ممکن آماده می شود، سر گنجشکی و یا همان کله گنجشکی است. این غذا با ترکیب گوشت چرخ کرده، پیاز، ادویه، رب، روغن و ترخون خشک شده با یکدیگر، طبخ می شود و معمولا آن را با نان سرو می کنند.

۱۱. پائیا غذای اسپانیایی

در نهایت و بعد از پخته شدن تمام مواد، آن را کامل می کوبند تا حالتی مانند حلیم پیدا کند. هر دو نوع سبزی های تازه و خشک شده در فرهنگ غذایی ایرانی به چشم می خورد. به طور مثال در غذاهای سنتی شب سال نو ایرانی ها، سبزی پلو که با سبزی خشک شده پخته می شود، از آن جمله است. این ها سخنان لوئیزا شافیا سرآشپز آمریکایی و صاحب رستورانی ایرانی در منهتن نیویورک است. او به تازگی کتابی با عنوان آشپزخانه جدید پارسی « The New Persian Kitchen » به چاپ رسانده که طیفی از #غذاهای ایرانی را با دستور غذایی و طرز طبخ شان توضیح داده است. پیش از هر چیز خوب است نگاهی به تعریف گردشگری غذایی بیاندازید.

حتی آوازه بعضی از این غذاهای ایرانی در کشورهای خارجی هم پیچیده است. بدون شک یکی از لذت های زندگی غذا خوردن است، لذتی که در بیشتر مواقع می توان به با هزینه و دردسر کم به آن دست پیدا کرد. ما ایرانی ها هم در کشوری زندگی می کنیم که تنوع قومی و فرهنگی آن باعث شده که بتوانیم از این لذت زندگی بیشترین استفاده را ببریم. مثلاً همین قورمه سبزی را هر کس در خانواده که هیچ، در هر گوشه ایران به شکل خاص خودش درست می کند. به جز این هر شهری هم فهرستی از غذاهای محلی خودش را دارد که اگر آن ها را بشناسیم می توانیم برنامه غذایی یک سال را بچینیم و هر روز یک غذای متفاوت بخوریم.