ناهار چی بپزم ۷۲ مدل غذا برای ناهار خودمانی و مهمانی + فیلم مجله کوروش
انتشار: تیر 23، 1402
بروزرسانی: 24 آذر 1404

ناهار چی بپزم ۷۲ مدل غذا برای ناهار خودمانی و مهمانی + فیلم مجله کوروش

ناهار چی بپزم ۷۲ مدل غذا برای ناهار خودمانی و مهمانی + فیلم مجله کوروش

«پجون» یکی از خوراکی های کره ای است که عمدتا با پیازچه، خمیر تخم مرغ، آرد گندم و آرد برنج تهیه می شود. در «هائمول پجون» غذاهای دریایی نیز به این ترکیب اضافه می شود که از آن جمله می توان به صدف، میگو و اختاپوس اشاره کرد. «هائمول پجون» معمولا به عنوان غذای اصلی خورده شده و به خاطر بافت نرم و جویدنی و همچنین طعم های متنوع غذاهای دریایی اش شناخته می شود. این غذا یکی از بهترین غذاهای کره جنوبی است که طرفداران بسیاری دارد. به سراغ لپه می رویم و وقتی از پخت آن اطمینان حاصل کردیم لپه هارا آبکش کرده بعد از اینکه گوشت کاملا پخت آن را هم به مواد روی حرارت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورشت کمی جا بیفتد. در این مرحله آب لیمو ترش را هم به خورشت اضافه می کنیم و بسته به ذائقه میزان ان را تنظیم می نماییم.

  • همچنین پنیر پارمیژان تازه روی این پاستا ریخته می شود و یک پاستای خوشمزه و خوش عطر را برای شما به ارمغان خواهد آورد.
  • آش معروف شیرازی ها آش سبزی ست که داخل آن گوشت هم اضافه می شود.
  • سپس روی خمیر را با بادام و کشمش تزئین کنید و برنج طعم دار شده و خوشمزه را داخل این خمیر قرار دهید.
  • برای مطالعه مقاله طرز تهیه کوفته دال عدس و بلغور ترکیه ای روی لینک مطلب کلیک کنید.
  • آلوتیکی یک غذای مشهور خیابانی هندی است که ماده اصلی آن را سیب زمینی تشکیل می دهد.

خوردن این غذا همراه با برنج تجربه لذت بخشی برای شما خواهد بود. ماهی یکی از غذاهای اصلی شمال کشور به ویژه  گیلان است که طرفداران زیادی دارد و البته گونه ها و دستور پخت های زیادی دارد. ماهی دودی یا شور که به صورت آماده از بازار روزانه تهیه می شود در گیلان بسیار معروف است. طرز تهیه ماهی دودی به این صورت است که یک تکه ماهی را در ظرف تهیه برنج قرار می دهند.

چیستان کدام شهر ایران است که اگر حرف اول آن را برداریم، می توانیم روی آن بنشینیم؟

بزقرمه از غذاهای اصلی و قدیمی ایرانی است که خیلی خوشمزه است و به نوعی یکی از آبگوشت های شهر کرمان محسوب می شود. با این حال غذاهایی وجود دارند که اکثریت افراد یک جامعه از چشیدن طعم آن ها لذت می برند و افراد بیشتری طرفدارشان هستند. این غذاها معمولا به عنوان یک غذای ملی شناخته می شوند که اکثر توریست ها و افراد علاقه مند به حوزه غذای بین المللی آن را نمادی از فرهنگ غذایی یک کشور می دانند.

کشک بادمجان غذای جالب

استانبولی پلو یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که به سادگی با رعایت نکات ریزی تهیه می شود. از هر شهر و کوچه در ایران که رد شوید، عطر و بوی غذاهای آن شما را مدهوش خود می کند. این یک لیست جامع از خوشمزه ترین غذاها در استان های مختلف ایران بود اما داستان به همینجا ختم نمی شود!

کتلت بادمجان نیز یک غذای ایرانی ساده است که در دسته غذای ساده با گوشت چرخ کرده قرار می گیرد. مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان به عنوان یک غذای ایرانی ساده شامل موارد زیر است. امگشت پلو یا مِگِشت پلو، یکی دیگر از غذاهای محلی ایران است که اصالتی خوزستانی دارد. این غذا که جزو پلوهای مجلسی جنوبی محسوب می شود، در شهرهای اهواز، بندرعباس و بوشهر نیز طرفداران زیادی دارد. امگشت پلو، ترکیبی از تن ماهی، سبزی و برنج است که به دلیل طبع  سرد برنج و ماهی، از مصلحات آن یعنی کشمش، گردو، دارچین و فلفل سیاه استفاده می کنند.