محبوبترین غذاهای محلی ایران ؛ از شیرازی پلو تا آبگوشت قرمه همدان پلازا
انتشار: بهمن 13، 1400
بروزرسانی: 24 آذر 1404

محبوبترین غذاهای محلی ایران ؛ از شیرازی پلو تا آبگوشت قرمه همدان پلازا

محبوبترین غذاهای محلی ایران ؛ از شیرازی پلو تا آبگوشت قرمه همدان پلازا

این غذا با شیره انگور حسابی می چسبد و اگر از برنج عنبربو یا برنج معطر استفاده کنید عطروطعم آن چندین برابر می شود. پانزده مورد از بهترین، شناخته شده ترین و باکیفیت ترین رستوران های عربی تهران را با هم مرور کردیم. بدون شک چشیدن طعم واقعی و خوشمزه غذاهای ملل، به خصوص غذاهای عربی یکی از تجربه های شیرین و لذت بخشی است که نمی توان آن را فراموش کرد.

  • طعم بی نظیری از ترکیب شورباسی گوشت قرمه، گوشت سردست و لپه که به همراه گوجه فرنگی، سیب زمینی، نمک و زردچوبه است.
  • در بعضی مناطق استان گلستان هلی آش را با کدو هم درست می کنند.
  • مواد اولیه و طرز تهیه این کوکو به کوکوی سیب زمینی شباهت دارد؛ با این تفاوت که کوکو شیرین، پس از طبخ در شهدی شیرین غوطه ور می شود.
  • این آبگوشت که در اصل برای شهر رفسنجان است به عنوان غذای نذری در ایام محرم خصوصا تاسوعا و عاشورا پخته می شود و در بین عزاداران پخش می شود.
  • ترکیب اصلی این شیرینی، کدو حلوایی و تخم شنبلیله است که طعم بی نظیر و خوشمزه ای به آن داده است.

لبینا تا اینجا در کارنامه کاری خود توانسته نمره قبولی کسب کند و درصد رضایت خوبی از مشتریانش کسب کند. اگر می خواهید طعم یک غذای لبنانی و عربی خوشمزه را داخل یکی گزینه های مختلف رستوران عربی در تهران بچشید، احتمالاً لبینا ناامیدتان نخواهد کرد. حداقل می توانید یک بار طعم غذای این رستوران را بچشید تا درباره آن تجربه داشته باشید. لوبیو نوعی خوراک است که از لوبیا پخته شده (لوبیا سفید و یا لوبیا قرمز) و با پیاز، ادویه و گشنیز طعم دار می شود. لوبیو یکی از غذاهای معروف گرجستان است که هم می توان آن را به شکل سرد و هم به شکل گرم خورد و معمولاً با نوعی نان گرجی به نام مچادی سرو می شود.

۶ طرز تهیه نوشیدنی خوشمزه و مجلسی شب یلدا

کرمان، یکی از پنج شهر تاریخی ایران در جنوب شرقی کشور است که با  شرایط اقلیمی و کویری، یکی از بهترین مقاصد گردشگری ایران به شمار می آید. تجربه آرامش و سکوت کویر در کنار جاذبه های تاریخی و طبیعی کرمان، سفری به یادماندنی را در ذهن شما رقم خواهند زد که بدون شک این تجربه، بدون امتحان کردن غذاهای محلی و بومی تکیمل نخواهد شد. کلانه یا «که لانه»، یک نان محلی و خوشمزه است که از ۳۰۰ سال قبل تاکنون پخت می شود. اصالت این نان به شهرهای کردنشین کردستان و کرمانشاه برمی شود. کلانه که به عنوان یکی از قدیمی ترین فست فودهای دنیا شهرت دارد، با نام «پیتزای کردی» نیز شناخته می شود. نان کلانه در کشورهای همسایه مانند افغانستان، آذربایجان و ترکیه نیز با روش طبخی مشابه نان کلانه ایرانه، درست می شود؛ اما نام های متفاوتی دارد.

۸ . قنبر پلو

پس برای خوردن این غذا آن هم به شکل اصیل و سنتی بهتر است به سراغ خانه های سیستان و بلوچستانی و بانوان باسلیقه این منطقه بروید. این غذا در ظاهر شبیه به خوراک لوبیاست؛ اما در اصل برای تهیه آن از بادمجان، سیب زمینی، گوشت خورشتی، لوبیا و غوره هم استفاده می شود. تباهگ، از غذاهای محلی معروف چابهار و به طور کلی سیستان و بلوچستان است که در آن، گوشت بز یا گوسفند به روش خاصی آماده می شود.

کوفته شیرین یکی از غذاهای محلی کرمانشاه است که با گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، برنج آبکش، نعنا، سرکه، شکر و تخم مرغ درست می شود. این غذای خوشمزه و لذیذ در کرمانشاه پرطرفدار است و به خاطر شکر طعم شیرینی دارد. برای این که یکی دیگر از آش های خوشمزه ایرانی را امتحان کنید آماده هستید؟ آش یخ یکی دیگر از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است که می توان گفت خاص ترین آش ایرانی محسوب می شود. برای تهیه آش یخ از برنج، ماست ترش، سبزی، سیر و برگ چغندر استفاده می شود. آلو مسما از آن غذاهای اصیل ایرانی است که با طعم ترش و شیرینش دل خیلی از مسافران شهر گیلان را به دست آورده است.