لیست انواع غذای خارجی برای مهمانی با طعم های لذیذ از 12 کشور مختلف
انتشار: فروردین 22، 1402
بروزرسانی: 24 آذر 1404

لیست انواع غذای خارجی برای مهمانی با طعم های لذیذ از 12 کشور مختلف

لیست انواع غذای خارجی برای مهمانی با طعم های لذیذ از 12 کشور مختلف

این تاس کباب غالبا با انواع مختلف گوشت چون میگو، مرغ، خرچنگ، خرگوش یا سوسیس های پرادویه تهیه می شود. با خوردن جامبالایا طعم های مختلفی از بوی تازه برنج، تکه های ترد گوشت و سوسیس گرفته تا عطر سیر و شوری میگو روبه رو می شوید. شاک شوکا یا املت تونسی، نوعی یک غذا پرطرفدار در خاورمیانه و آفریقای شمالی است. این غذا از سس گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پیاز، زیره سبز و تخم مرغ و سبزیجات رایج تونس تشکیل می شود. شاک شوکا را غالبه به عنوان صبحانه کامل و مقوی میل می نمایند.

  • مواد پیتزا از جمله سوسیس را روی نصف خمیر بریزید و سپس آن را تا کنید و لبه های خمیر را با چنگال به هم فشار دهید تا بهم بچسبد.
  • در واقع این پوره ده برابر خوشمزه تر از پوره سیب زمینی کلاسیک است.
  • بدون شک یکی از لذت های زندگی غذا خوردن است، لذتی که در بیشتر مواقع می توان به با هزینه و دردسر کم به آن دست پیدا کرد.

سوپ نودل فو ویتنامی از خوشمزه ترین غذ اهای دنیا است که شما می توانید آن را در هر رستورانی در سراسر دنیا پیدا کنید. این دستور ساده ترین و سنتی ترین دستور این سوپ نودل است که در اسنپ اکسپرس مگ برای شما آماده کرده ایم. اگر در کنار این غذای خوشمزه می خواهید یک دسر آسان و کم هزینه درست کنید، به مقاله مربوطه سر بزنید. اگر تا به امروز پوره سیب زمینی ایرلندی را امتحان نکرده اید، بزرگترین لذت زندگی را از دست داده اید.

لهستان و برترین غذا (Pierogi)

• برای تهیه ماهی شکم پر جنوبی در ماهیتابه و بدون فر، فقط باید دو سمت ماهی را در تابه بزرگ خوب سرخ کنید تا کاملاً مغزپخت شود. برنجی که از قبل خیس کرده اید را قبل از نرم شدن آبکش کنید. سپس در قابلمه ای که روی اجاق داغ کرده اید، کمی روغن ریخته و نان لواش را به عنوان ته دیگ کف قابلمه قرار دهید. سپس برنج را لایه لایه در قابلمه بریزید و لابه لای آن سبزی بریزید. اگر می خواهید سبزی پلو را خودتان درست کنید، گشنیز و جعفری، کمی تره، کمی شنبلیله و کمی نعناع را مخلوط کنید و میزان شوید را بیشتر از گشنیز و جعفری بریزید. این سبزی های معطر، عطر و بوی سبزی پلو رستورانی و مجلسی را در خانه شما به راه می اندازند.

غذاهای محلی ایلام

کاتوغ یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است که طرفداران زیادی دارد. این غذا مانند دیگر غذاهای محلی این استان با ماهی درست می شود و دل علاقه مندان به غذاهای دریایی را به دست می آورد. مواد لازم برای تهیه این غذا عبارت است از ماهی شور، تمبر هندی، سیب زمینی، پیاز و ادویه جات.

بعد از چند دقیقه می توانید غذا را سرو کرده و نوش جان کنید. مافین مورد علاقه ی خود را درست کنید و به جای ژامبون یا بیکن، از سوسیس های خرد شده استفاده کنید. مافین را با مخلوط تخم مرغ و سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ای، پیاز و کدو سبز رنده شده درست کنید و سپس سوسیس خرد شده و مقداری پنیر را اضافه کنید. کمی سبزیجات معطر (مانند جعفری و شوید) به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. خمیر پای را درون قالب بریزید و بمدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتیگراد در فر قرار دهید.