بروزرسانی: 24 آذر 1404
غذای ایرانی، جاذبه جدید برای گردشگران خارجی وبلاگ ققنوس
غذای ایرانی، جاذبه جدید برای گردشگران خارجی وبلاگ ققنوس
این رستوران با بیش از 15 سال تجربه در ارائه ی انواع و اقسام غذاهای ایرانی با کیفیت بالا همواره آماده ی خدمت رسانی به تمامی مشتریان است. خاقان مفتخر است که علاوه بر طبخ انواع غذاهای مدیترانه ای و ایرانی به خصوص انواع مختلف کباب های سنتی، محیطی دنج و آرام را برای مشتریان خود به ارمغان آورد. رستوران کازبا یکی از سالم ترین و جذاب ترین رستوران های ایرانی ونکوور است که با خوردن یک وعده ی غذایی در آن خاطره ای شیرین برای شما رقم خواهد خورد. این رستوران با هدف گرد هم آوردن جمع خانوادگی و دوستانه برپا شده تا شما را از دغدغه های روزانه تان برای چند ساعت دور کند. فضا و دکوراسیون رستوران کازبا طوری طراحی شده است که هر مشتری علاوه بر لذت از طعم و بوی مطلوب غذاهای ایرانی، از محیط دنج و آرام رستوران نیز احساس رضایت خواهد کرد. این رستوران علاوه بر انواع کباب های ایرانی، غذاهای گیاهی بسیاری را نیز برای گیاه خواران و وگان ها در نظر گرفته است.
- ایران پیپر مدت زیادی است که در زمینه فروش کتاب های زبان اصلی و اورجینال فعالیت می کند.
- برای یک شام سبک و خودمانی می توانید از این گزینه استفاده کنید.
- استفاده از نان تورتیلا تو مکزیک خیلی رایجه و بوریتو هم از اون غذاهای متنوع محسوب میشه که با استفاده از این نان و شکم پر کردنش با مواد مختلف، میتونه واسه صبحانه، ناهار و میان وعده کاربرد داشته باشه.
- البته طرز پخت این غذا ایرانی خوشمزه فوت و فن هایی دارد که کدبانوهای ترک زبان، به خوبی آن را بلد هستند.
برای یک ظهر داغ تابستانی ترکیب ماست، خیار، کمی گل پر و نمک، همراه با آب و کمی دوغ، عطش شما را کم خواهد کرد. اگر دوست دارید می توانید کمی گردو و کشمش هم به این غذا اضافه کنید تا سردی ماست گرفته شود. آب دوغ خیار از دوران ایران باستان بخشی از فرهنگ غذایی ایرانیان بوده و محبوب ترین غذای تابستانی در آشپزی ما ایرانیان محسوب می شود. برخی از مردم ایران این غذا را به عنوان پیش غذا سرو می کنند و برخی دیگر آن را برای ناهار یا شام به عنوان یک وعده کامل در روزهای گرم تابستان میل می کنند. از نظر ما اضافه کردن کمی لیمو ترش، نمک و ریحان تازه به لقمه دل و قلوه، با حضور همیشگی دوغ و نان گرم ترکیب بی نظیری می سازد. کله پاچه معمولاً برای صبحانه به عنوان یک تقویت کننده انرژی برای تمام روز، مصرف می شود.
و آموزش تصویری رو دانلود کن.
در مقاله طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی تمامی فوت و فن های درست کردن یک املت خوشمزه را یاد خواهید گرفت. ایرانی ها در کنار کشاورزی، سابقه ای طولانی در دامداری دارند و استفاده از فرآورده های لبنی در غذاهای ایرانی هم از قدیم رایج بوده است. کمی پیاز داغ و نعناع داغ به همراه ادویه و کشک رقیق شده و کمی گردو، غذایی را به شما هدیه خواهد داد که خوراک تلیت کردن است. برای یادگیری طرز تهیه 6 کله جوش خوشمزه و اصیل ایرانی کلیک کنید.
طرز تهیه بورک سبزیجات
ناگفته نماند که طبق سلیقه و ذائقه افراد داخل کوفته ها موادی همچون آلو تخم مرغ آب پز گردو و یا پیاز داغ قرار داده می شود. ترکیب بی نظیر برنج، باقالا، شوید و روغن به همراه گوشت یکی از خوشمزه ترین ترکیبات مجلسی است. از آن زمان تا کنون، باقالاپلو به عنوان یکی از غذاهای ایرانی پرطرفدار، عروسی ها را مزین می کند و یک وعده غذایی مفصل در برنامه غذایی خانواده ها و مهمانی ها است. باقالی پلو با ماهیچه را می توان یکی از لوکس ترین غذاهای ایران معرفی کرد که معمولا در منوی رستوران های سنتی دیده می شود و قیمت بالایی نیز دارد. این غذا از ترکیب برنج سفید، باقالی و شوید تهیه می\u200eشود که در هنگام سرو به همراه زرشک و زعفران ایرانی و کمی کره حیوانی، طعم و عطری بی نظیر پیدا می کند.
کتاب آشپزی آگاهانه: دستور تهیه غذاهای خوشمزه و بدون گوشت برای بهبود سبک تغذیه
شما می توانید قبل از بستن در ظرف مقداری هم فلفل قرمز به آن اضافه کرده تا طعم آن را کمی تند تر کنید. رستوران عروس لبنان غذاهای لبنانی و عربی مثل انواع کباب و شاورما را سرو می کند. این رستوران پیش غذاهای لبنانی از جمله انواع مختلف حمص، متبل و مکدوس را نیز در منوی خود جای داده و علاوه بر پیش غذا و غذاهای اصلی منوی دسر عربی نیز دارد. در پخت این غذای خوشمزه از گردو آسیاب شده و رب انار به همراه گوشت یا مرغ استفاده می شود.