غذاهای محلی اصفهان؛ لیست کامل غذاهای اصیل اصفهانی
انتشار: مهر 22، 1400
بروزرسانی: 24 آذر 1404

غذاهای محلی اصفهان؛ لیست کامل غذاهای اصیل اصفهانی

غذاهای محلی اصفهان؛ لیست کامل غذاهای اصیل اصفهانی

فلفل سیاه و زعفران دم کرده را به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا به خورد گوشت بروند. در ادامه پیازهایی که خلالی ریز کرده اید، به گوشت اضافه کنید. در برخی دستورهای شیشلیک کبابی از آب لیمو تازه، آب انار، دارچین و میخک نیز استفاده می کنند که به سلیقه افراد برمی شود. سپس آن ها را به همراه نخود نیم کوب شده و آب در یک قابلمه بریزید.

  • ایران با توجه به تاریخی که دارد، گنجینه ای از انواع غذای اصیل، پاک و لذیذ است.
  • برساق\xa0از نان های سنتی و محلی کردستان است که در استان های ایلام و لرستان و کرمانشاه نیز طرفدار دارد.
  • یکی از محبوب ترین رستوران هایی که در شهر شیراز قرار گرفته است، رستوران حاجی بابا است.
  • تره، اسفناج و شنبلیله تفت داده شده را نیز به همراه لیمو عمانی در یک ساعت پایانی پخت خورش در قابلمه بریزید تا یک خورش قورمه سبزی مجلسی داشته باشید.

گوشت چرخ کرده را با ادویه و پیاز رنده شده طعم دار کرده و جدا تفت می دهند. سیب زمینی های نگینی شده را به همراه کوفته قلقلی ها درون قابلمه میریزند تا حدود 45 دقیقه به آرامی بپزد و لعاب بیندازد. اگر غذا را همراه برنج بخورند قلقلی ها را درون همان پیاز داغ بهمراه سیب زمینی نگینی تفت می دهند و کمی بخار پز می کنند تا آماده شود. لوبیا پلو تهرانی یکی دیگر از غذاهای محلی تهران است که در فصل لوبیا سبز درست می شده است. امروزه به علت فریزری کردن مواد در تمام فصول پخته می شود اما در قدیم غذاها بسته به فصل ها تغییر می کردند.

مالابیج؛ معروف ترین غذای محلی رامسر

سیر یکی از اعضای اصلی غذاهای محلی گیلان است که در این خورشت هم وجود دارد. باقالی خورشت را با باقالی مخصوص خورشتی، تخم مرغ، شوید و سیر درست می کنند. این خورشت خوشمزه هم به عنوان پیش غذا با نان و هم به عنوان غذای اصلی با برنج سرو می شود. دلمه برگ مو یکی از غذاهای سنتی تبریز است و کمتر کسی است که با دیدن دانه های برگ مو که در میان برگ سبز درخت مو پیچیده شده و روغن انداخته، هوس حداقل یک دلمه ناقابل را نکند. به خصوص زمانی که شفافیت برگ مو اشتهایتان را باز می کند و به شما چشمک می زند.

کافه گل رضاییه ، کافه ای قدیمی و نوستالژیک در تهران

غذای خوشمزه و بی نظیر دیگری که جزو غذاهای محلی کرمانشاه محسوب می شود، کوفته شیرین است. غذای راحت و خوش طعمی که از گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه، نعناع خشک، آب، تخم مرغ و روغن درست شده است. اصل کار داستان سس مخصوص کوفته محسوب می شود که ترکیبی از سرکه و شکر است و فوق العاده طعم دلنشینی دارد. اگر عاشق غذا های ایرانی بخصوص کباب هستید، هر مدل کباب از کوبیده و جوجه تا چنجه، برگ، فیله، شیشلیک با برنج های کته زعفرانی قالبی را در این رستوران می توانید سفارش دهید. شاید خیلی از مردم ایران از این اطلاع نداشته باشند که دمپختک یکی از غذاهای اصیل تهران است که بسیار مورد علاقه ی خانواده های تهرانی است. همراه این غذا تخم مرغ نیمرو، ماست، ترشی، سالاد شیرازی یا پیاز سرو می شود که طعم غذا را دلچسبتر می کند.

لخ لخ؛ غذای محلی بوشهر

تکه های گوشت را با ادویه ها و یک عدد پیاز خرد شده در یک کاسه بریزید و با دستانتان گوشت را به این مواد آغشته کنید. سپس روی ظرف را سلفون بکشید و اجازه دهید تا گوشت برای چند ساعت در یخچال مزه دار شود. یک عدد پیاز نگینی خرد شده را در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت مزه دار شده را با پیازها تفت دهید تا رنگ آن ها تغییر کند.