بروزرسانی: 26 آذر 1404
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش بازاری
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش بازاری
در بخش آشپزی از وب سایت سلام دنیا قصد داریم تا طرز تهیه سمبوسه اهوازی را به شما آموزش دهیم. برای تهیه این سس تند، باید یک و نیم قاشق چای خوری پوست تمبر هندی را با ۳ قاشق غذا خوری سس تند ترکیب کنید و به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم بپزید. در پایان، برای رقیق تر شدن سس، 3 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
- در ادامه سمبوسه ها را درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به خوبی سرخ شوند، پس از سرخ شدن یک سمت سمبوسه ها آنها را بر می گردانیم.
- هر کدام از این مواد را به صورت نگینی خرد کرده و به طور جداگانه سرخ کنید.
این مثلث چند چرخ می خورد تا تمام اضلاع آن بسته شود فقط اگر لب های نان ها خشک بود کمی مرطوبش کنید تا نان موقع کار نشکند. اگر بپرسیم که چطور کباب تابه ای مرغ درست کنیم؟ احتمالا خیلی از شما ... اپلیکیشن آموزش آنلاین آشپزی را حتما نصب کنید و به عنوان یک کتاب دیجیتالی آشپزی از آن استفاده کنید.
پاری کباب ( غذای هندی )
سپس آن ها را در روغن داغ سرخ کرده و با سس قرمز یا ترشی سرو کنید. شما می توانید به اختیار خود سمبوسه را به صورت مستطیلی هم رول کنید تا به شکل سمبوسه رولی یا سمبوسه لقمه ای در بیاید. در یک لبه از نوار مقداری از مواد میانی سمبوسه را در یک خط بریزید. سپس دو لایه کناری را روی مواد برگردانده و بعد سمبوسه را رول کنید. ابتدا سیب زمینی را شسته و به همراه کمی نمک و روغن داخل یک قابلمه آب بریزید.
چرا کلم قرمز یک غذای فوق العاده است؟
در ادامه سیب زمینی خرد شده را به تابه اضافه می کنیم. درون یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از پیچیدن تمام نان ها، آنها را یکی یکی درون روغن سرخ کنید. مقدار روغن باید به حدی باشد که سمبوسه سیب زمینی در روغن شناور باشند. برخی ترجیح می دهند مقداری قارچ اسلایس شده هم به مواد میانی سمبوسه اضافه کنند. به این ترتیب یک سمبوسه سیب زمینی و قارچ خوشمزه خواهید داشت.
در مرحله بعدی آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط کنید. بعد محلول آب و خمیر مایه را به آرامی و در چند مرحله به آرد اضافه کرده و مواد را با یک قاشق چوبی هم بزنید. زمانی که خمیر کمی شکل گرفت، قاشق را کنار گذاشته و مواد را با دست ورز دهید. در این مرحله روغن زیتون را هم به مواد اضافه کرده و دوباره با دست ورز دهید تا خمیر کاملا شکل بگیرد. زمانی که خمیر حالت لاستیکی پیدا کرد، آن را به قطعه های کوچک تقسیم کنید. سپس تکه های خمیر را گلوله کرده و روی یک سینی قرار دهید.