طرز تهیه انواع غذای ایرانی غذای خوشمزه ایرانی چی درست کنم؟
انتشار: فروردین 23، 1402
بروزرسانی: 24 آذر 1404

طرز تهیه انواع غذای ایرانی غذای خوشمزه ایرانی چی درست کنم؟

طرز تهیه انواع غذای ایرانی غذای خوشمزه ایرانی چی درست کنم؟

باقالی پلو به همراه مرغ، ماهیچه، گوشت، گردن و غیره یکی از خوشمزه ترین و مجلسی ترین غذاهای ایرانی است که تیه کردن آن کار سختی نیست و به راحتی آماده می شود. اما قطعا تا الان نام آن به گوشتان خورده است یا حتی آن را امتحان کرده اید. می توان گفت میرزا قاسمی یک معجزه ی خوش طعمی است که فقط بین غذا های ایرانی پیدا می شود.

  • پس هر سلیقه غذایی که دارید، می توانید این غذا را طبخ کنید.
  • در طرز تهیه حلوا نثار ارومیه به مهم ترین چیزی که باید دقت کنید، صرف زمانی است که باید به تفت دادن آرد اختصاص دهید.
  • برای این که طعم بادمجان کبابی شما جذاب تر شود، در صورت امکان بهتر است آن ها را روی زغال کبابی کنید.
  • گاز زدن نان سرخ شده سمبوسه و رسیدن به مواد داخل آن، اصلی ترین لذت خوردن سمبوسه است.

و اما دهمین غذا در بین فهرست خوشمزه ترین غذای ایرانی ته چین مرغ است. ته چین مرغ یکی دیگر از آن غذاهای مجلسی است که نه تنها با ظاهر زعفرانی و جذابش نماینده ی بی نظیری از غذاهای ایرانی است، بلکه مهارت آشپزی شما را زبانزد می کند. دیگر همه چیز برای ترتیب دادن یک مهمانی اعیانی ایرانی حاضر است.

خوشمزه ترین غذاهای محلی مشهد رستوران گردی به سبک مشهدی ها

در کنار غذاهای ایرانی، غذاهای کشور همسایه ترکیه هم از طرفداران زیادی برخوردار است. این کشور فرهنگ غنی و قدمت طولانی داشته بنابراین غذاهای بینظیری هم باید داشته باشد. ما در این مقاله لیست غذا های خوشمزه بدون برنج آماده کردیم که همه مدل غذایی را شامل می شود. چه گیاه خوار باشید چه نباشید، چه رژیم باشید چه نداشته باشید؛ در این لیست برای شما عزیزان پیشنهاد های مختلفی است. حتی برخی از غذا های بدون برنج هستند که برای پذیرایی از مهمان ها بسیار پرطرفدار است.

غذاهای محلی یزد

چیکن ماسالا یک خورشت هندی بسیار لذیذ و البته بسیار تند و تیز است که در هند از محبوبیت بسیاری برخوردار است. این خورشت معروف را می توان همراه با برنج، پوره سیب زمینی و یا نان مخصوصی نوش جان کرد. این غذا حتی برای صبحانه هم سرو می شود و از ادویه های معروف آن زنجبیل و کاری است.

در طرز تهیه آبگوشت سنتی دنبه، گوشت و نخود، اصلی ترین موادی هستند که به کار می روند. نخود آب هم جزو غذاهایی است که به آبگوشت سنتی شباهت دارد ولی معمولا در طرز تهیه نخود آب از گوشت استفاده نمی شود و معمولا به عنوان یک غذای خیابانی به کار می رود. طرز پخت انواع غذاهای ایرانی مجلسی آنقدر ها هم که به نظر می رسد، سخت نیست. «نائنگ میون» نوعی غذای متداول از نودل سرد کره ای است که از رشته های باریک و بلند نودل، خیار، برش های گلابی کره ای و گوشت گاو و همچنین تخم مرغ سفت آب پز تشکیل می شود. نودل ها معمولا از گندم سیاه، سیب زمینی معمولی و شیرین درست می شوند، اما بسته به نوع و مدل «نائنگ میون» می توان آن ها را از ریشه گیاهان و کودزو kudzu نیز تهیه کرد. این غذای محبوب، به طور خاص در تابستان ها برای خنک شدن زیر آفتاب سوزان و هوای به شدت مرطوب کره سرو می شود.