بهترین غذاهای ایرانی برای عاشقان غذاهای سنتی ایران دیجی کالا مگ
انتشار: آبان 12، 1401
بروزرسانی: 26 آذر 1404

بهترین غذاهای ایرانی برای عاشقان غذاهای سنتی ایران دیجی کالا مگ

بهترین غذاهای ایرانی برای عاشقان غذاهای سنتی ایران دیجی کالا مگ

اگر از توریست های خارجی، درباره ویژگی های ایران بپرسید، بیشترشان از غذاهای ایرانی خیلی راضی هستند و از مزه انواع کباب ها، پلوها، آش ها و حلواهای ایرانی، حسابی تعریف می کنند. اصولا ایرانی ها خوش خوراکند و تک تک شهرهای کشورمان غذاهای خوشمزه مخصوص به خود را دارند. یکی از افرادی که سفرهای زیادی داشت، توصیه می کرد در سفرهایتان سعی کنید غذاهای آن شهر را امتحان کنید. چرا که غذاهای سنتی تنها خوراک نیستند، بلکه معرف شرایط جغرافیای، اقتصادی و اجتماعی آن شهر هم هستند. در این مقاله جاباما برخی از غذاهای سنتی تعدادی از استان های کشور را معرفی می کنیم. بلغور پلو یا گندم پلو یکی از انواع غذاهای ساده و گیاهی ایرانی است که به سرعت در خانه آماده می شود.

  • اپلیکیشن آموزش آنلاین آشپزی\xa0را حتما نصب کنید و به عنوان یک کتاب دیجیتالی آشپزی از آن استفاده کنید.
  • البته نمونه های متنوعی از این غذا وجود دارند و می توان آن ها را با پیاز، مرغ و مارچوبه، قارچ، پنیر، گوشت کروکودیل، سبزیجات یا غذاهای دریایی هم درست کرد.
  • کبابی لذیذ با گوشت یا مرغ که معمولا با نان پیتا و در کنار حمص و سالاد فتوش سرو می شود.

از همین رو به عنوان یکی از اعضای رژیم غذایی ایرانی ها به شمار می رود. بدون شک یکی از بزرگ ترین اشتراک های جامعه ی ایرانی، دوست داشتن قرمه سبزی است. قطعا یک قرمه سبزی به روغن افتاده که سبزی ها لیمو عمانی هایش به اندازه بوده و به خوبی جا افتاده، دهان هر کسی را به آب خواهد انداخت. با اضافه کردن آرد در اب سرد و ریختن در سوپ در انتهای طبخ، سوپ شما لعاب دار می شود. همچنین سیب زمینی رنده شده نیز می تواند گزینه مناسب برای غلیظ تر کردن سوپ باشد. برای اینکه غذاهای معروف کشورهای مختلف را بشناسید شما را در این مطلب با اسم غذاهای خارجی معروف آشنا خواهیم کرد و توضیح مختصری در رابطه با آنها خواهیم داد.

چکدرمه مرغ

برای این کار باید گوشت را چندساعت قبل در پیاز رنده شده و ماست یا آبلیمو و یا رب انار بخوابانید. و سپس آن را با ادویه ها و سبزیجات مختلف معطر کنید و در فر قرار دهید. این روش آسان را می توانید برای پذیرایی از مهمان های خود استفاده کنید. اصلاً پای ثابت تمام سفرهای آخر هفته ایرانی ها جوجه کباب است. فیله های مرغ مزه دار شده را وقتی با حرارت آتش می پزید، انگار معجزه شده باشد!

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ زعفرانی مجلسی و خوشمزه رستورانی

رشته فرنگی یخی کره ای شامل آبگوشت سرد، تند، خوش طعم و کمی شیرین است. به طور کلی آبگوشت آن از آب نمک تخمیر شده تربچه کیمچی و آب گوشت گاو تهیه می شود. سون دوبو جیگائه یک خورشت داغ و تند کره ای است که از توفو، قارچ، غذاهای دریایی، گوشت گاو یا خوک و گوچوجانگ (سس چیلی) تشکیل شده و معمولا در کاسه های بزرگ سنگی سرو می شود. بسته به منطقه و سرآشپز، بعضی از مواد اولیه حذف، جایگزین یا به مخلوط اضافه می شوند. جالب است بدانید که در دستور آماده سازی سنتی این خورشت، پیش از سرو غذا به منظور اضافه کردن بافت و طعم، یک تخم مرغ خام را نیز روی خورشت شکسته و با آن مخلوط می شود.

باسترماپلو یا باسدیرماپلو، یک غذای خوش رنگ ولعاب اردبیلی که پیشینه اش به باکو می رسد و طعم لذیذش تا همیشه ته ذهنتان باقی خواهد ماند. این خورش با گوشت، لوبیا چشم بلبلی، آلوچه و پیازداغ فراوان تهیه می شود. اگر طرفدار غذاهای ترش مزه هستید، حتما این شامی را امتحان کنید. چزنک رغو، غذای مناسبتی خوشمزه ای است که برای مهمان پخته می \u200dشود. اگر در سفرتان به کرمان، دوست دارید هم یک غذای محلی تست کنید و هم سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید این آش را به هیچ وجه از دست ندهید. آش آماج یکی از آش های پرطرفدار و قدیمی در کرمان است که با ترکیبی از سبزی، آردگندم، گیاهان دارویی، سرکه یا قره قوروت تهیه می شود.